sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Leffa-arvostelu

Eli eilen lupailin tätä leffa- arvostelua noista 9 leffasta mitkä oon kattonu tässä viikonlopun aikana. Kello on tosiaan jo yli 24 ja huomenna olis tenttikin heti aamusta, joten mun täytyis oikeasti olla nukkumassa, mutta nyt ei huvita vaan halusin tulla kirjottamaan tän arvostelun kun sitä lupailin. Vois melkeen sanoa, että tää on suorastaan ihme että mä oon tässä parin päivän aikana kattonu noinkin monta leffaa. Sillä yleensä en pahemmin leffoja kattele, jostain syystä en vaan hirveesti tykkää kattoa niitä. Mutta silloin kun katon niin sen täytyy olla komediaa, draamaa tai jotain romanttista. Toiminnat, seikkailut yms. ei muhun kolaha.. :D Mutta nyt sitten asiaan!

PS: TEKSTI VOI SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSIA!

Jos rakastat

Tää on siis kolme vuotta vanha leffa, näin tän kaverilla ekan kerran ja rakastuin! Tää on varmaan ainut leffa mitä en oo alekopasta ostanu :D Tää on semmonne "musikaalielokuva" ja kolahtaa ihmekyllä muhun. Tykkään leffan biiseistä ja mun mielestä juonikin on hyvä. Vaikka toisaalta ehkä vähän ennalta arvattava. Leffa kertoo siis hemmotellusta tytöstä, Adasta jonka äiti on kuollut onnettomuudessa. Ada on tottunut saamaan kaiken ja kun hän juhlii ystäviensä kanssa baarissa hän nappaa jotain pillereitä ystävältään joista hän menee sekaisin ja hyppää auton rattiin. Samaan aikaan olikos nyt muistaakseni Tonin isä lähtee hakemaan poikaansa kotiin. Ada näkee harhoja eikä keskity ajamiseen ja ajaa Tonin isän kanssa kolarin. Ada menettää muistinsa, hän ei tiedä kuka on tai missä asuu. Hän hoipertelee tätinsä asunnolle (joka on miehensä kanssa matkoilla) ja hän luulee että asuu siellä. Ja luulee että on Anna Helminen (väärien henkkareiden mukaan) Ada menee sairaalaan katsomaan Tonin isää joka on huonossa kunnossa. Adasta tulee sairaalan siivooja ja ystävystyy Mervin kanssa. Toni ja Ada rakastuvat ja Ada haluaisi kertoa Tonille että hänen takiaan Tonin isä on sairaalassa, mutta hän ajattelee että isä paranee ja kaikki päättyy hyvin. Mutta näin ei käy. Tonin isä kuolee ja samalla Tonille selviää kuka Ada oikeasti on (Adan ministeri-isä on palannut myös matkoilta ja etsii tytärtään) Adan isä yrittää kaikin tavoin suojella tytärtään vankilalta, mutta Ada haluaa kärsiä rangaistuksensa ja tunnustaa.
Mun mielestä tää oli hyvä leffa kotimaiseksi ja muutenkin tämmönen romanttinen draamamusikaali :D
Suosittelen tätä kyllä kaikille. Jos tälle pitäisi antaa 1-5 tähteä niin ehkä se olisi 4½ sillä loppu jäi hiukan vaivaamaan.

Kuva: Googlesta


How to make love to a woman

Tääkin taitaa olla kolme vuotta vanha leffa. Oon tän nyt kaks kertaa nähnyt ja molemmilla kerroilla mun mielestä aika tylsä komedia. Tosiaan tässä on pariskunta joilla on ongelmia ja he pohtivat niitä ystäviensä kanssa. Mutta yllätys yllätys lopulta päätyvät kuitenkin yhteen. Tälle en antaisi kyllä kuin 2 tähteä, kyllä tätä katsoo jos ei muutakaan ole ja on todella tylsää,mutta ei oikein kolahda muhun.

Kuva: Googlesta

Sisko tahtoisin jäädä

Tämäkin on kolme vuotta vanha leffa ja myös tän oon kaks kertaa nähnyt. Ja tykkään tästäkin paljon. Tää leffa kertoo 15- vuotiaasta tytöstä Emiliasta joka asuu isänsä, veljensä ja siskonsa kanssa, muttei tule toimeen isän uuden naisen kanssa.  Emilia on tunnollinen opiskelija, mutta yöuinnilla hän tapaa Siirin ja siitä alkaa alamäki. Koulu ja harrastukset jää, hän myös laiminlyö perhettään. Mutta lopussa kaikki on hyvin. Suosittelen tätä kaikille. Ostin tän alekopasta ja muistaakseni tais olla viimeinen kappale ja tietenkin mun oli pakko saada tää hyvä leffa. Tälle annan peräti 5 tähteä.

Kuva: Googlesta

Dance Flick

Neljä vuotta vanha leffa, ekan kerran kun tän näin nauroin vedet silmissä ja tokalla kerrallakin tää oli hauska. Tää on parodia näistä tanssileffoista ja on tässä vähän Twilightiakin. Tätä en todellakaan tosikoille suosittele. Tästä en oikeastaan viitsi kertoa enempää, kannattaa katsoa jos haluaa saada selville. Tämä saa 3½ tähteä.

Kuva: Googlesta

Morsianten Sota

Ostin tän huoltoasemalta kun halvalla sain ja kaveri sai ylipuhuttua. Neljä vuotta vanha leffa joka kertoo ystävyksistä jotka ovat haaveilleet kesähäistä Plazassa. Heitä kositaan peräkkäsinä päivinä ja he menevät Plazaan johtajan puheille, mutta sihteeri tyrii ja molempien häät ovat 6. kesäkuuta. Kumpikaan ei halua vaihtaa päivää tai paikkaa. Häät ovat siis samana päivänä eikä he pysty olemaan toistensa morsiusneitoja loppujen lopuksi tämä ajaa heidät riitoihin, mutta toiset häät peruuntuvat alttarilla ja toiset häät onnistuvat hyvin. Kummista häistä on kyse, se selviää vain katsomalla. Tälle annan 4 tähteä. 

Kuva: Googlesta


Hulluna Saraan

Tänkin ostin alekopasta, en ollut kuullut tästä leffasta oikeastaan mitään, joten en osannut odottaa mitään. Tän pitäis olla komedia, mutta ei kyllä ollu mun mielestä hauska. Tosiaan pari vuotta vanha leffa. Ville Virtanen on kyllä hyvä näyttelijä, mutten tykännyt hänen roolistaan. Ja muutenkin oli mun mielestä vähän tyhmää kun isä ja poika rakastuu samaan naiseen. Katsokaa itse jos kiinnostaa, en tiedä katsoisinki itse toista kertaa. Tälle vain 1½ tähteä.


Kuva: Googlesta

The Proposal (Odottamaton Ehdotus)

Tänkin oon pari kertaa nähnyt ja ehkä vähän ennalta arvattava, mutta hyvä. Tässä on pääosissa Sandra Bullock ja Ryan Reynolds, hyvää työtä molemmilta. He suunnittelevat vale-avioliittoa jotta Sandraa ei karkoiteta takaisin Kanadaan, mutta sitten omantunto alkaa kolkuttaa, mutta loppu on tässäkin ennalta arvattavissa. Suosittelen tätä kaikille jotka pitävät romanttisista komedioista. Annan tälle 4 tähteä.

Kuva: Googlesta

Valehtelija Valehtelija

Luulin että tää ois uudempi leffa, mutta tää onkin jo tehty 1997. Ja tosiaan tää on yks neljästä leffasta mitkä on tommossessa komedia boksissa. Pääosassa ihana Jim Carrey ja mun odotukset on aina korkealla kun tää mies on mukana. Netistä luin että tää on Jimin toisiks paras rooli. Oli kyllä hauska ja sai nauraa. Jim on siis lakimies jolla ei ole aikaa pojalleen ja poika sitten synttäreillään toivoo ettei isä voi valehdella päivään. Lisää saat selville katsomalla. Tälle kuitenkin vain 3½ tähteä.

Kuva: Googlesta

Forgetting Sarah Marshall

Tästä leffasta en ollut aikasemmin kuullut. Ja tää oli samassa boksissa ton edellisen leffan kanssa. Oli ihan ok, voi kattoa jos ei muuta katottavaa ole, mutta tääkin ennalta arvattava. Ja suurin yllätys mulle oli että tässä leffassa oli Mila Kunis. Tää on tehty vuonna 2008. En oikein tiedä kelle tätä vois suositella, joten suosittelen kaikille. Tämä saa 2 tähteä.

Kuva: Googlesta


Tässä nyt olisi tämä leffa- postaus. Eihän tän tekemiseen mennytkään kuin reilu tunti :D Nyt täytyy kyllä painua kipin kapin nukkumaan, sillä herätykseenkään ei ole enää kuin vajaa viis tuntia. Kertokaa toki omia mielipiteitänne näistä leffoista. Toivottavasti tästä sai nyt jotain selvää, jos tässä nyt jotain virheitä on niin antakaa anteeksi sillä tein tämän postauksen kuitenkin yöllä. : D Ja toivottavasti joku jaksaa näin pitkän romaanin lukea. Jos olet tässä vaiheessa lukemista voit antaa itsellesi aplodit tai huokaista helpotuksesta sillä se loppu nyt! Adios jälleen toverit! <3













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti