torstai 27. marraskuuta 2014

You Can Never Be Ready

Sain tälläisen hauskan ehdotuksen, että kirjoittaisin itselleni kirjeen, jonka yritän pitää positiivisena. Mitä haluan tulevalta, mistä olen ylpeä, mistä pidän itsessäni ja rohkaisen itseäni tulevaisuuteen. Katsotaan mitä tästä tulee.. :D Tää oli muuten yllättävän vaikea kirjoittaa! :o Kokeilkaapa tekin, vaikka sitten omaan blogiin tai sitten ihan paperiversio, jota voitte lueskella sitten vaikka vaikeina aikoina. :)

Hei Minä! (kuulostaapa tyhmälle, mutten keksinyt nyt parempaakaan aloitusta.. :D)

Elämäsi ei todellakaan ole ollut ruusuilla tanssimista, välillä uskoit ettei sulle voi tapahtua mitään hyvää. Lapsuutesi oli todella rankkaa aikaa, samoin teini-ikä, vaikeuksia vaikeuksien perään, olit jo valmis luovuttamaan, mutta nyt olet siinä. Pidit itseäsi heikkona, ja välillä pidät edelleen, muttet ole. Olet saanut niin paljon elämäsi aikana kuraa niskaan ja selvinnyt niistä voittajana, nosta leuka pystyyn ja anna mennä! Et ole heikko, olet vain erityisen herkkä ihminen.
Olet suoraan sanottuna näyttänyt kaikille mistä kana pissii! Sun osaamista ja tekemisiä on vähätelty koko sun pienen iän ajan. Kun et päässyt heti ylä-asteen jälkeen opiskelemaan unelma-ammattiasi sun toiveet muserrettiin, olit liian tyhmä hoitoalalle, mutta pidit pääsi ja se kannatti. Nyt sulla on puolisen vuotta ollut jo lähihoitajan paperit kädessä. Kymmenen vuotta teit töitä unelmasi eteen, ja olet sen saavuttanut, voit olla itsestäsi ylpeä. Et antanut kateellisten puheiden vaikuttaa sun unelmaan, et mennyt virran mukana, olet pitänyt oman pääsi.



Olet myös menettänyt elämäsi aikana paljon, ystäviä/kavereita, isovanhemmat, lemmikkejä.. Ne ystävät jotka ovat sulle selkänsä kääntäneet tässä vuosien aikana, eivät ansaitse sun ystävyyttä. Tässä vuosien aikana olet saanut huomata ketkä ovat todellisia ystäviäsi, ketkä ovat pysyneet rinnallasi vaikeina aikoina. Ja kelpuuttaneet sut sellaisena hömelönä kuin olet, eivätkä ole vaatineet sua muuttumaan. Olet saanut olla oma hömelö itsesi, jolla on päivittäin joku ongelma. Nämä ystävät pystyy laskemaan yhden käden sormilla. Nämä ihmiset eivät ole kääntäneet sulle selkääsi kun saivat tietää menneisyydestäsi, heille se ei ole ollut ongelma. Olit heille edelleen se hömelö, piiloblondi raikuvan naurusi ja kovan äänesi kanssa. He eivät säikähdä jos ykskaks alat itkemään ilman kunnon syytä. He tulevat ja lohduttavat ja tarjoavat nenäliinaa ja pyyhkivät sun kyyneleet. Välillä sun pitää pysähtyä miettimään miten olet ansainnut tuollaisia ihmisiä ystäviksesi.



Miesten kanssa sulla ei ole ikinä ollut hyvä onni. Mutta miehetpä ei tiedä mitä menettävät. He näkevät vain ulkokuoren, mutta ei sitä sinun kaunista luonnetta, koska he eivät edes vaivaudu tutustumaan sinuun. Astetat muut aina etusijalle, tässä sinulla on kyllä petrattavaa, täytyy sinun välillä ajatella itseäsikin. Olet huolehtiva, rakastava, auttavainen, huumorintajuinen, lapsirakas, empaattinen, herkkä, oikea kätevä emäntä. :D Rakastat yllättää rakkaitasi, oli se sitten vaikka kortti tai kirje. Kyllä se sun prinssisi vielä valkealla ratsullaan joku kaunis päivä ovesi taakse ilmestyy. Tässä testataan taas kärsivällisyyttä mitä sinulla ei pahemmin ole.
Ajattelet myös liikaa, mietit mitä ihmiset ajattelevat susta ja miksi ihmiset sanovat/tekevät jotain. Tiedät pienessä päässäsi että sun olisi aika päästää tää Skypemies pois sun elämästä, susta tuntuu että hän on alkanut välttelemään sua, mutta jokin siitä tekee liian hankalaa ja elättelet (turhia) toiveita koska kuuntelet taas sun sydäntäsi. Sydämesi toivoo jälleen että pääsi on väärässä. Ehkä pelkäät sulkea tätä porttia elämässäsi, koska tunnet jälleen epäonnistuvasi ja menettäväsi jotain sinulle tärkeää.


-Ei tästä tule näin valmiimpaa,
ehkä on jo aika irroittaa-




Ulkonäön kanssa et ole täysin sinut. Ulkonäössäsi on paljon asioita joista et pidä ja joissa olisi parantamisen varaa. Mutta sulla on kauniit silmät, jotka keräävät paljon kehuja kummaltakin sukupuolelta. Etkä ole kuitenkaan rumimmastakaan päästä. Valitat kyllä paljon, mutta se kuuluu sun luonteeseen. Sun pitäisi lakata ulkonäöstäsi murehtiminen, se on luonne joka tekee ihmisestä kauniin, ei ihminen voi olla kaunis, kauniilla kuorella, mutta rumalla luonteella. 


Sinnittele vielä hetki työpaikallasi, pääset pian pois sieltä. Sen jälkeen sinun ei tarvitse kestää lappuja huonosti hoidetusta työstä, pääset työpaikkaan jossa sun työtä arvostetaan ja sun viimesiä etuuksia ei viedä. Työpaikkaan jossa olet ihminen etkä kone. Mutta ole onnellinen, että sulla on tänä päivänä töitä, monella ei ole. Ja työnhaku on hankalaa.


Olet kuullut vuoden sisällä monelta eri taholta, että olet liian kiltti. Sun pitää opetella laittamaan itsesi etusijalle, ja opetella ajattelemaan mikä olisi sulle parasta. Sun pitää oppia pitämään puolesi ja pitämään vapaapäivistäsi kiinni. Sun pitää lakata ajattelemasta, että muut jäävät pulaan jos et suostu vapaapäivänäsi töihin, se ei ole sun ongelma, vaan työnantajasi. Sulla on oikeus olla vapaalla ja olla vaikka vaan kotona rapsuttamassa takapuolta. 


Sä olet vahva nainen, olet selvinnyt tähän päivään asti, joten selviät kyllä jatkossakin. Jokaisella on huonoja päiviä/hetkiä. Välillä vaan tuntuu että sulla niitä on enemmän kuin muilla. Sun pitää opetella olemaan avoimempi, olet huomannut itsessäsi samoja piirteitä kuin reilu vuosi sitten. Muiden edessä olet iloinen ja hymyilevä nainen, mutta kun tulet kotiin ja huoneesi ovi sulkeutuu takanasi romahdat sängyllesi, käperryt peiton alle piiloon ja lopulta huomaat kuinka kyyneleet jälleen vierivät poskillasi. Sun pitää opetella puhumaan tunteistasi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti