torstai 11. heinäkuuta 2013

Teinit

Pakko kirjottaa tästä aiheesta, koska nämä teinit on  nyt alkaneet ärsyttämään niin että saan kohta jonkun hermoromahduksen. : D Työn puolesta siis tapaan monenlaisia ihmisiä ja näkeehän niitä muutenkin tuolla pitkin kyliä. Kesä varsinkin on saanut nää teinit liikkumaan yömyöhään ja sekoilemaan vielä pahemmin.

Ei mua haittaa jos teinit tulee mun työpaikalle istuskelemaan ostamatta mitään, kuhan on nätisti ja ei syö/juo omia eväitä. Tai sotke, mutta sekin on liikaa pyydetty, karkkiaskit,kahvikupit ja kaikki pitää silputa niin pieniksi paloiksi että niitä oikein ärsyttää siivota kun silppua on lattialla,penkeillä ja pöydällä. Nyt uutena juttuna teinit on keksineet sen että vessan ovet laitetaan lukkoon ja kiivetään yläkautta pois. Hitsi kun on hauskaa! :) Tai tyhjennetään roskikset vessanpönttöön, revitään käsipaperi telineet seinistä ja mitä vielä! -.- Ja pelikoneillakin on pakko pelata koko ajan vaikka kielletään, mutta kun käännät selkäsi teinit on taas pelaamassa. Ja kun käyt huomauttamassa asiasta ja pyydät poistumaan jos on häiriöksi eikä mitään meinaa ostakkaan niin saa kuunnella sitä pään aukomista. Aina minä olen se vittumainen myyjä, mutta työtänihän mä vaan teen. :D Mutta sekin on huomattu että jos olet naispuolinen ja käyt sanomassa asiasta niin ei välttämättä mitään reaktiota ja vaan pään aukomista, mutta jos miespuolinen työkaveri sattuu sanomaan tai vähän ärähtämään niin juostaan karkuun. En tiedä johtuuko sekin sitten siitä, että ei meillä nyt kuitenkaan ole niin montaa vuotta ikäeroa niin ne uskaltaa aukoa päätänsäkin mulle. Tosin olen kuullut samaa muiltakin naispuolisilta työntekijöiltä.

Nyt pari yötä sitten tuli taas tämä vakio teinilauma riehumaan ja esittämään astetta kovempaa kuin onkaan, niin mulla palo lopullisesti kiinni. Voi sitä pään aukomisen määrää ja kun me pelkät myyjät emme porttikieltoja saa antaa. Sanoin kyllä näille kyseisille teineille että teinä miettisin kaksi kertaa miten käyttäytyy sillä jos tarpeeksi moni vie asiaa eteenpäin niin varmasti kohta napsahtaa porttikielto. Meni kyllä teinit vähäksi aikaa hiljaseksi, mutta jatko pään aukomista. Voi voi.. okei joo murrosikä, ymmärrän, mutta en mäkään nyt noin paha ollut, me siivottiin jälkemme kun jossain istuttiin ja ei olisi tullut kuuloonkaan että kukaan meistä olisi ollut aamulla neljän aikaan ulkona hillumassa. Ja ainakin mulle oli noloa jos mun "seurueelle" tultiin huomauttamaan jostain, mutta näille nykyajan teineille se on kuin bensaa liekkeihin. Tulee sellanen olo että hitto eikö näiden vanhemmat oikeesti välitä yhtään missä niiden lapset viilettää, mitä tekemässä ja kenen kanssa. Huvittavinta on kun ei noi teinit itse sitä tajua kuin tyhmältä noiden käyttäytyminen näyttää kaikkien mielestä. Ne on olevinaan niin aikuista ja coolia, mutta oikeasti kaikki vaan nauraa niille. Tähän voi todeta taas että joukossa tyhmyys tiivistyy. :)

Ja sitten on kans tää teinien pukeutuminen, tosta alta olevasta kuvastakin jo vähän näkee mihin viittaan. Ei ton ikäsenä, eikä oikeestaa kyllä millonkaan tarvii pitää mitään hameita mitkä on justiinsa vesirajalla, jumalattomia korkoja ja "herutuspaitoja" : D Ehkä se teineistä näyttää hienolta, mutta me vanhemmat katotaan ainakin vaan et ei hitto toi on taas tollanen helppo nakki ja haluaa huomiota. Noloa on myös se kun näkee näin pukeutuneen teinin umpikännissä ojan pohjalla takapuoli vilkkuen oksentamassa, se on hieno näky. :)


Mutta jos nyt joku teini tämän lukaisi, niin miettikää vähän miten käyttäydytte! :D

Pitäis jatkaa nukkumista kun yövuoro kutsuu vielä kolmena yönä, oivoi vasta 1/4 takana. Toivottavasti tää teksti on nyt jotenkin helppo lukuista ja sain kaikki ajatukset ylös, mutta kun alan taas olemaan niin väsynyt, että ei oikein ajatus kulje kunnolla. :D

Adios!

1 kommentti: